1. Sunt rafturi mobiliei Bell'O® reglabile?

In functie de model, rafturi sunt reglabile. In cele mai multe cazuri, rafturile interioare pe modele de cabinet din lemn sunt reglabile. Pe mai multe modele din metal si sticla, rafturile nu sunt reglabile. Va rugam sa verificati specificatiile pentru modelul ales.

2. Poate fi orice model personalizat la specificatiilor mele?

Produsele Bell’O sunt realizate la nivel mondial, la unitatile noastre de productie multinationale, si concepute pentru a se potrivi cu cele mai multe combinatii TV/Audio/Homecinema. Luati legatura cu distribuitorul Bell’O pentru asistenta in nevoilor dumneavoastra de echipament si componente Bell’O. Produsele Bell’O nu sunt construite pentru specificatii individuale.

3. Produsele Bell'O pot fi relizate in culori diferite?

Produsele Bell’O sunt disponibile numai in finisaje standard din fabricatie. Ele pot fi pictate peste de dumeavoastra pentru a se potrivi cu decorul cu vopsea acrilica, totusi, din moment ce produsele Bell’O sunt vopsite in camp electrostatic, nu recomandam orice re-colorare deoarece calitatea oricarei noi finisaj nu va fii la standard inalt ca si cel asigurat la fabricare. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca re-vopsire a orice produs Bell’O poate anula anumite aspecte ale garantiei, sau poate face obtinerea de piese de schimb extrem de dificil.

4. Pot cumpara direct de laBell'O?

Produsele Bell’O sunt disponibile numai prin distribuitori autorizati.

6. Care este garantia Bell'O ofera pe mobilier?

Produsele Bell’O sunt garantate in Romania pentru o perioada de 2 ani dupa achizitionarea initiala. Sticla este garantat pentru o perioada de 30 de zile. Factura este necesara pentru a primi piese de schimb, iar acestea sunt disponibile cumparatorului initial numai. Garantia este limitata pentru mobila nou achiziționat in cutii sigilate din fabrica. Garantia nu acopera daune de transport. Sa verificati garantia care a venit cu modelul specific pentru mai multe detalii privind garantia. Garantia poate fi gasita impreuna cu instructiunile de asamblare in cutia produsului.

7. Ce sunt modelele Triple Play ™?

Modelele Triple Play sunt versatile si convenabile, si vin cu toate piesele incluse pentru a aseza televizorul intr-una din cele trei moduri: pe stalpul de montaj pivotant, pe perete cu suportul inclus, sau pur si simplu plasate pe raftul superior. Modelele Triple Play ofera cumparatorului versatilitate si control complet asupra modului in care sa plaseze televizorul fara achizitionarea de piese suplimentare. In plus, modelele Triple Play va permite libertatea de a schimba modul in care doriti sa vizualizati televizorul mai tarziu, fara a fi nevoie sa achizitionati alt mobilier sau componente suplimentare.

8. Ce marimea TV poate acomoda modelul Triple Play ™?

Stalpul de montaj pivotant si suportul de perete care sunt incluse in modelul Triple Play poate acomoda configuratii standard de montare de pana la 700 mm x 500 mm. Limita de greutate este de 56,7 kg. Dimensiunea televizorului poate varia, atata timp cat televizorul este in aceste cerinte.

9. Care este limita de greutate a rafturilor si a raftului superior?

Comodele Bell’O sunt concepute si proiectate sa detina o greutate specifica pe fiecare raft. Fiecare model are limite de greutate diferite. Va rugam sa verificati limita de greutate specificate pentru modelul dumeavoastra, care pot fi găsite pe www.bell-o.ro, pe cutia modelului dumneavoastra, sau in manualul de instructiuni de asamblare. Cele mai grele componente trebuie să fie întotdeauna plasate pe raftul inferior.

10. In cazul in care mut sau doresc sa schimb locatia echipamentului, pot sa dezasamblez si reasamblez mobila Bell'O fara sa cumpar piese noi?

Din moment ce mobiliele Bell’O sunt realizate din otel si lemn pot fi usor demontate si reasamblate cu nici un prejudiciu. Spre deosebire de alte mobiliere traditionale din lemn uscat, Bell’O este de o calitate superioara, si pot fi demontate si reasamblate de nenumarate ori, fara a suferi daunele, sau slabirea structurii sale.

11. Ce este CMS®?

CMS® (Sistem de Management al cablurilor) este un element de design exclusiv Bell’O constand din deschideri, canale, puncte de acces, curele, sau alte metode de a gestiona si de a ascunde cablurile inestetice. Rezultatul final este un aspect mai curat si mai ordonat, imbunatatind decorul camerei.

12. Care este pretul mobilei Bell'O?

Produsele Bell’O sunt disponibile la comercianti intr-un aranjament larg de preturi in functie de model. Distribuitorul dumneavoastra va fi bucuros sa va ofere preturi competitive pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Contactati-ne pentru o lista de comercianti in zona dumneavoastra.

13. De ce scule am nevoie pentru a asambla mobila Bell'O?

Toate produsele Bell’O contin instructiuni complete de asamblare si includ toate elementele de fixare si sculele necesare. Unele modele, cum ar fi modele (NO Tools Required), nu necesita scule de asamblare deloc.

14. Ce tip de rafturi de sticla sunt folosite la Bell’O?

Rafturile de sticla Bell’O® sunt realizate din sticla securizata calita de calitate inalta. Finisajul standard include margini lustruite si colturi rotunjite pentru a oferi cea mai mare masura de siguranta si decor. Grosimea va varia de la un model la altul, in functie de cerintele de greutate pentru modelul respectiv.

15. De unde pot cumpara produsele Bell'O?

Produsele Bell’O sunt disponibile pentru achiziționare de la distribuitori autorizati, si pot fi vazuti la distribuitori autorizati pe intreg teritoriul Romaniei. Bell’O este de asemenea disponibil in multe tari din intreaga lume. Sunati-ne sau scrieti-ne pentru numele unui comerciant autorizat din apropiere.

16. De ce sa sa cumpar Bell’O?

Calitatea produselor Bell’O sunt de neegalat, realizate din lemn masiv, otel si din sticla securizata calita. Designuri unice si cu caracteristici precum CMS si usor de utilizat. Preturile sunt accesibile, toate produsele Bell’O beneficiaza de garantie si oferim suport exceptional pentru clienti. Toate modelele sunt construite pentru a rezista, pot fi demontate si reasamblate de mai multe ori, fara deteriorarea sau slabirea structurii. Alaturati-va miilor de proprietari multumiti Bell’O din intreaga lume care au ales Bell’O pentru mobilierul lor de home entertainment.