Profilul Companiei

Infiintata in anul 2014, ClassicFlame si Bell’O reprezinta Twin-Star International in Romania cu produsele ClassicFlame . Misiunea noastra este de a ne concentra asupra vanzari, comercializari si livrari produselor Bell’O si ClassicFlame intr-un efort de a maximimaliza oportunitatile de re-vanzare de catre clientii nostri.

Noi furnizam doar clientii de comert si sa lucram impreuna cu partenerii nostri pentru a aduce satisfactie excelente clientilor si respectam cele mai inalte standarde de etica. Centrul nostru de distributie cu sediul in Oradea, oferind servicii de livrare a doua zi de la comanda pentru majoritatea produselor catre comerciantii in tara.

Str. Gheorghe Pitut Nr.1

Oradea Romania

ClassicFlame Bell-o Warehouse

Brandul Bell’O si Twin-Star International

Bell’O este un brand al Twin-Star International Inc. care proiecteaza cu mandrie produsele sale in sediul in SUA Twin-Stars situat in Delray Beach, FL si sediul lor din China este situat in sudul Chinei, aproape de majoritatea facilitatilor lor de producție dedicate. De la inceput, Bell’O a recunoscut de la inceput necesitatea pentru decoratiuni interioare audio / video cu un stil Italian contemporan care este atat acomodant dar si de a imbunatati decorul camerei. Bell’O a gasit repede nisa sa in industrie prin furnizarea mobilei de calitate si stil superior, design Italian RTA console media cu combinatii unice de lemn de inalta calitate, sticla, si metal. Cu un personal profesionist, cu zeci de ani de experienta in industria de accesorii de electronice, Bell’O si-a castigat reputatia pentru produsele sale premiate, capacitatile sale dovedite si serviciile sale superioare. Bell’O le ofera clientilor un design de mobilier de calitate, sistem home cinema, care sunt simple, unic, usor de asamblat, de inalta calitate, si mai presus de toate … pur si simplu frumos.

Fondat in 1996, Twin-Star International, Inc. din Delray Beach, Fl., schimba modul in care oamenii au parete de divertisment. Twin-Star, un producator de mobilier premiat pentru decor interior de calitate, combina cele mai recente trenduri cu functionalitate si stilul de a crea piese unice, care imbunatatesc viata clientilor. Produsele Twin-Star folosesc lemn de ce-a mai buna calitate, fatetari si finisaje disponibil, fiecare ales in mod specific pentru a se potrivi cu caracterul si necesitatea fiecarei component. In plus fata de brandul Bell’O, include de asemenea seminee brandul ClassicFlame, cel mai bun mobilier din industria seminee electrice. Aflati mai multe la www.classicflame.ro .